ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

 

Η Ελλάδα είναι μια από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο, διότι προσφέρει ταυτόχρονα την ιστορία και τον πολιτισμό αρχαιοτάτων και νεοτέρων χρόνων, παράλληλα με τον ήλιο και την θάλασσα που κάνουν αμέτρητους τουρίστες να την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση όπου εσείς επιλέξετε.

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς προορισμούς στην Βόρεια Ελλάδα είναι οι εξής:  

 

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Περιήγηση στην ιστορία της πόλης με τα αξιοθέατά της όπως ο Λευκός Πύργος, το Επταπύργιο, η Καμάρα, η Ροτόντα, η Ρωμαϊκή Αγορά, οι ναοί του Αγίου Δημητρίου, των Δώδεκα Αποστόλων και της Αγίας Σοφίας, το αρχαιολογικό και βυζαντινό μουσείο καθώς και πολλά ακόμα ιστορικά μνημεία.

 

 

 

  ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ

Επίσκεψη στην αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας, γενέτειρα των Μεγάλων Βασιλέων της Μακεδονίας, Φιλίππου Β’ και Μεγάλου Αλεξάνδρου και στον αρχαιολογικό – μουσειακό χώρο της Βεργίνας με σημαντικότερο εύρημα τον βασιλικό τάφο του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

 

   ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Όμορφες τοποθεσίες και πολιτιστικά δρώμενα σε έναν από τους πιο φημισμένους προορισμούς της Ελλάδας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και για τους άντρες επισκέπτες, μεταφορά στο άγριο και επιβλητικό τοπίο του Αγίου Όρους.  

 

 ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΤΥΜΒΟΣ “ΚΑΣΤΑ”

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης καθώς και στον τύμβο «Καστά» που αποτελεί επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με το μεγαλύτερο αρχαιολογικό ταφικό μνημείο στην Ευρώπη.

 

 

   ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

 

Επίσκεψη στο φημισμένο σπήλαιο Πετραλώνων που το κοσμούν σταλακτίτες και σταλαγμίτες και στο οποίο ανακαλύφθηκε το κρανίο του Αρχανθρώπου που εκτιμάται ότι έζησε πριν από 200.000 χρόνια.

 

 

 

   ΔΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ

 

Επίσκεψη σε μια από τις αρχαιότερες πόλεις στρατηγικής σημασίας του Μακεδονικού κράτους στους πρόποδες του Ανατολικού Ολύμπου και στο μουσείο του Δίου με τα αναρίθμητα αγάλματα, μνημεία, νομίσματα και άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν από τις ανασκαφές. 

 

 

 

 Υπάρχουν επίσης πολλοί ακόμα προορισμοί όπως:

  • Οι Αρχαίοι Φίλιπποι,
  • Το κάστρο του Πλαταμώνα,
  •  Η μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας,
  • Ο Υγροβιότοπος Κερκίνης,
  • Ο Εθνικός Δρυμός Πρεσπών
  •  Η ιστορική κοινότητα του Νυμφαίου με τον σύλλογο προστασίας άγριων ζώων ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

 

 

     Μπορούμε να μετακινηθούμε και να περιηγηθούμε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και φυσικά σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό της αρεσκείας σας.